x
Oorgaatjes | Valentine Juwelier

Oorgaatjes inschieten

Alleen het beste voor uw oren

 

Veel moeders vragen ons, vanaf welke leeftijd kinderen gaatjes kunnen laten zetten. Wij doen dit vanaf 2 weken oud zijn de kinderen onder 1 jaar dan adviseren wij om in goud in te schieten. U heeft dan minder risico op allergische reactie.

Het is inderdaad zo dat gaatjes zetten met ons Studex System 75 geen pijn doet. Weliswaar is de pijngrens bij verschillende mensen natuurlijk verschillend, bij System 75 is het zetten van de eerste oorbellen nauwelijks voelbaar.  Bovendien is de handeling van dit systeem vrijwel geruisloos, zodat de kinderen niet schrikken.

Oorgaatjes

Net zoals een bezoek aan een arts, is het vaak het onbekende, dat sommige ouders en kinderen angst baart. U kunt uw kinderen geruststellen, door woorden zoals “steken” of “schieten” of  “pistool” te vermijden. Ga in plaats daarvan: “gaatjes maken” of “zetten“. De Juwelier gebruikt een “apparaatje om gaatjes te maken” of  een “toestelletje“.

 

Mijn eerste oorgaatjes heb ik voor mijn communie gekregen. Die werden nog met een “pistool” geschoten. Ik heb nu bij de juwelier een tweede gaatje laten zetten aan de linker kant. Wat een verschil! Ze hebben het Studex-systeem, het was maar een klein prikje, en de oorbellen voor de eerste 6 weken zien er echt goed uit. Bedankt Valentine, ik ben heel tevreden!

Toestemmingsformulier

Printen

Nazorg instructie voor piercings      Lees meer

Indicatie van genezingstijden           Lees meer