x
Trouwringen | Valentine Juwelier

Trouwringen

 

Wij bieden u een brede collectie trouw- en relatieringen aan van meerdere trouwring leveranciers, van de begin prijsklasse tot de exclusieve ontwerpen. U kunt kiezen uit verschillende trouw- en relatieringen in witgoud, geelgoud, roségoud, en staal. Uiteraard kunnen wij hier naar wens briljanten in zetten.

Bekijk in de webshop een greep uit het trouwringen assortiment! Ziet u één of meerdere mooie trouwringen in de webshop dan kunnen wij vrijblijvend een zicht afspraak met u maken om deze te bekijken. Uiteraard is het mogelijk de trouwringen te graveren en naar wens aan te passen.

Bent u nu uw moment aan het plannen? Bekijk dan de Aller Spanninga folder en kom langs in de winkel!

 

Maatwerk

Daarnaast kunnen wij ook handgemaakte trouwringen voor jullie maken in ons eigen werkplaats. Samen met  Erik Swaab maken jullie het ontwerp en leg dan samen de basis van jullie trouwring in ons atelier..hoe romantisch is dat!

U bent uiteraard van harte welkom om alle mogelijkheden te bekijken en bespreken. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte ring voor dat ene perfecte moment…

Vrijdagavond trouwringenavond in Ter Aar

Op de koopavond hebben wij een  ‘Trouwringenavond’ bij  Valentine Juwelier! Kom gezellig langs en geniet van een glas Prosecco, een lekkere traktatie en uitstekend advies.

U bent uiteraard ALTIJD welkom om de trouwringencollectie te bewonderen.

Tip: maak van te voren een afspraak zodat de medewerkers u direct en zo goed mogelijk kunnen helpen.

 

Afspraak maken

Contact