x
Valentine Jewellery | Valentine Juwelier

Valentine Jewellery
Is één van de merken uit de eigen collectie van Valentine Juwelier. Dit merk bestaat uit een ruim aanbod  sieraden voor dames, heren en kinderen. Waardoor je genoeg keuze hebt uit de mooiste sieraden met uitstekende kwaliteit. De lijn van Valentine Jewellery  is modern, stijlvol en tijdloos en is geschikt voor meerdere gelegenheden. De collectie is uniek en heeft een betaalbare prijs.

Binnen Valentine Jewellery kun je op zoek gaan naar het perfecte sieraad op het gebied van diamant, kleursteen, zirkonia en parel. De collectie bestaat uit Goud, Zilver en Stalen sieraden.

De collectie’s van Valentine Juwelier gaan met de tijd mee en de sieraden zijn chic. Wat gaat van slavenarmbanden tot subtiele kettinkjes.Deze prachtige sieraden komen bij elke gelegenheid van pas en worden gezien als echte eye-catchers.

De verschillende sieraden zijn perfect met elkaar te combineren en sluiten mooi op elkaar aan.

KOOP JOUW Valentine Jewellery SIERADEN NU ONLINE!  Je kunt je bestelling ook ophalen in een van onze winkels. Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar Info.teraar@valentinejuwelier.nl of telefonisch contact opnemen met onze winkel op telefoonummer 0172- 748217.