Gratis verzending vanaf € 59,95

Niet goed, geld terug!

Shop veilig online!

Moments of happiness

Op zoek naar iets moois voor jezelf of iemand anders? Valentine Juwelier heeft een ruim assortiment aan mooie sieraden, praktische smartwatches en functionele horloges. Neem gerust een kijkje in onze webshop!
Advies nodig? Valentine Juwelier helpt je graag!

Advies nodig?


Wij helpen je graag! Bel ons voor advies via de telefoon, mail ons voor advies per mail, of ga een gesprek met ons aan via onze Facebook pagina! Ook helpen we je graag via de chatfunctie rechtstonder.

Wil je alles graag even zien via video? Dat kan! Mail ons jouw mobiele nummer en we videobellen je via Whatsapp voor advies en een kijkje dichterbij!

Hans Christian Andersen kerstversiering - Valentine Juwelier

Hans Christian Andersen was een kunstenaar op en mét papier. Hij liet zijn fantasie op de loop in woord en beeld...en dat kan zeer decoratief zijn tijdens de feestdagen!

Valentine Juwelier - Cursussen en Workshops

Wist je dat wij cursussen en workshops geven? In verband met de Covid-19 maatregelen doen we dit nu niet, maar we zijn druk aan het plannen voor 2021! Kijk hier alvast welke leuke cursus of workshop je zou willen volgen.

Valentine Juwelier - blogs

Meer weten over gaatjes zetten? Het onderhouden van sieraden en horlogees? In onze blogs vertellen wij je graag meer!

Valentine Juwelier - Studex gaatjes zetten tijdens Corona

Voorlopig kunnen we geen gaatjes zetten. Wel kun je alvast vooruit plannen en kijken welke oorknoppen wij voor je mogen prikken zodra het volgens Covid-19 maatregelen weer kan.

Hirsch Horlogebanden.

Hirsch horlogebanden bij Valentine Juwelier
Close
ring smeden valentine juwelier

 

Wil je niets missen?


Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze aanbiedingen, cursussen en workshops!
 
E-mail adres: