Goudsmid Aller Spanninga begint in 1863 in de Friese plaats Joure met trouwringen maken. Anno nu bestaat dit merk nog steeds: met nieuwe technieken en ambachtelijk vakmanschap wordt een prachtige Nederlandse ring ontworpen. Ze zijn Nederland's enigste en oudste ringenatelier!

De Memoire collectie van Aller Spanninga is verkrijgbaar in geelgoud gecombineerd met witgoud en in roségoud, gecombineerd met witgoud. Samen met jou maken we een prachtige ring die vervaardigd wordt door Aller Spanninga, helemaal naar jouw smaak én zodat je door de jaren heen de Memoire ring kunt laten aanvullen. Een Memoire ring is tenslotte een ring waarmee je bijzondere herinneringen in de vorm van een steen (dit kan diamant zijn, maar ook allerlei andere soorten edelstenen!) plaatst in de ring, om het zo altijd bij je te dragen. Memoire ringen worden bijvoorbeeld vaak gebruikt om de geboortes van kinderen te vereeuwigen. 

Je krijgt bij aanschaf een certificaat van echtheid, en we geven 2 jaar garantie op de ring. Eventueel bestel je samen met de My Memoire ring van Aller Spanninga een verzekeringscertificaat tegen verlies of diefstal. 

Groeiplan Groeibriljant Met het groeibriljant plan kun je jouw ring in waarde laten groeien. De volledige dagwaarde wordt gecrediteerd mits het groeibriljant certificaat aanwezig is). De waarde van de ring moet dan minimaal 50% groeien tot een maximum van €2500 en minimaal €400. Boven de €2500 geldt de groei minimaal 40%. Wil je meer weten? Neem contact met ons op, of kom naar de winkel in Ter Aar. 

Weet je niet helemaal zeker wat een Memoire ring eigenlijk is? Lees dan ons blog over de verschillende soorten ringen die je voor je partner kunt aanschaffen! We geven ook tips over hoe je heel stiekem ook meteen de goede maat aanschaft. 

Valentine is officieel dealer van Aller Spanninga.
   

Delen met vrienden