Goudsmid Aller Spanninga begint in 1863 in de Friese plaats Joure met trouwringen maken. Anno nu bestaat dit merk nog steeds: met nieuwe technieken en ambachtelijk vakmanschap wordt een prachtige Nederlandse ring ontworpen. Ze zijn Nederland's enigste en oudste ringenatelier.

De Solitaire collectie van Aller Spanninga is verkrijgbaar in geelgoud gecombineerd met witgoud en in roségoud, gecombineerd met witgoud. De 14 karaat ring wordt geleverd in een luxe Aller Spanninga verpakking. Je krijgt een certificaat van echtheid, en we geven 2 jaar garantie op de ring. Eventueel bestel je samen met de My Solitaire ring van Aller Spanninga een verzekeringscertificaat tegen verlies of diefstal. 

Groeiplan Groeibriljant: je kunt de ring laten groeien in waarde de volledige dagwaarde wordt gecrediteerd mits het groeiplan certificaat aanwezig is) je moet dan minimaal 50% groeien in waarde tot een maximum van €2500 en minimaal €400. Boven de €2500 geldt de groei minimaal 40%. Wil je meer weten? Neem contact met ons op, of kom naar de winkel in Ter Aar.

Niet helemaal zeker wat een Solitaire ring is of waar deze ring voor staat? Lees dan ons blog over welke soorten ringen er zijn (en hoe je stiekem de maat van je partner kunt achterhalen). 

Valentine is officieel dealer van Aller Spanninga My Memoire.
   

Delen met vrienden