Wij kopen jouw oude gouden en zilveren sieraden op

Je hebt oud goud of zilver liggen en eigenlijk wil je ervan af. Wij taxeren oud goud en zilver, en kopen het van je. Of wil je er toch liever een nieuw sieraad van laten maken?

Aan de hand van de op dat moment geldende koers voor goud of zilver maken wij een taxatie op. Probeer zoveel mogelijk de onedele metalen (zoals staal) uit de verzameling te halen!

Je kunt edelmetalen op twee manieren bij ons aanleveren:

Per post

Verzamel de oude sieraden die je wilt inleveren, en pak ze zo klein en strak mogelijk in. Zo voorkom je dat alles rinkelt tijdens transport, en verklein je de kans dat de sieraden gestolen worden voor ze bij ons aankomen. Pak dit kleine pakketje vervolgens in in een noppenenveloppe, of in een doosje met luchtkussens of verpakkingspinda's.

Dit pakket mag je versturen naar:

Valentine
Essenlaan 18
2461DH Ter Aar


Let op dat je alleen Valentine vermeldt. Dit maakt het risico op diefstal tijdens het versturen significant minder.

Voeg bij het pakket een verzendformulier toe met jouw contactgegevens en welke items je verstuurd met het pakket. Zo kunnen wij bij aankomst contact met je opnemen en ons ervan verzekeren dat er onderweg geen onderdelen kwijt zijn geraakt. Zorg er ook voor dat je pakket verzekerd verstuurd wordt. 

Zodra wij het pakket goed ontvangen hebben inventariseren wij of we de juiste gegevens en goederen ontvangen hebben. Zo niet, dan hoor je dat meteen van ons. 

Naar onze winkel brengen

Verzamel je oude sieraden en stop ze in een zakje zodat je het veilig mee kunt nemen. In de winkel nemen wij het van je aan en, afhankelijk van wie er achter de kassa staat, proberen we te controleren welke sieraden van edelmetalen zijn en welke niet. Kan dit niet ter plekke, dan gebeurt dit later en krijg je deze weer mee als je de taxatie komt ophalen of bespreken. Aan de kassa maken we een bon voor je ter bewijs dat jouw sieraden bij ons in de winkel liggen, en is de taxatie als opdracht aangenomen.

Het taxeren

Daarna gaan we het oud goud of zilver analyseren. Dit doen wij altijd met methodes die het goud optisch niet beschadigen. Zodra het oud goud of zilver geanalyseerd is geeft onze meester goudsmid het uit te keren bedrag aan je door per mail of telefoon.

Als je akkoord gaat met de bevindingen en het uit te keren bedrag, gaan wij over tot uitbetaling. Dit kan op je bankrekening gestort worden of contant worden voldaan. Zodra je het geld ontvangen hebt smelten wij het oude goud of zilver om. 
Als je het er niet mee eens bent, sturen wij de sieraden weer retour. De verzendkosten hiervan zijn voor jouw rekening, en wij hanteren hiervoor de geldende tarieven van PostNL. 
 

OUD GOUD INRUILACTIE 
 

Nu is het tijd de tijd om uw oud-gouden sieraden in te leveren bij Valentine Juwelier! 

Uw oud-gouden sieraden zijn nu veel geld waard .U krijgt namelijk een hogere inruilwaarde bij aanschaf van een nieuw sieraad of horloge.

Hoe werkt het?

Schaf een sieraad of horloge aan bij Valentine Juwelier en betaal tot 50% met oudgoud.U ontvangt de inruilwaarde van het oude goud als kortingsbedrag op het nieuwe sieraad of horloge.
meer informatie vind je op de volgende link