Erfstukken omsmelten tot iets nieuws


Je hebt sieraden geërfd van een familielid die best mooi zijn, maar eigenlijk niet jouw smaak zijn. Dan is het omsmelten van deze sieraden een goede oplossing. Je geeft de oude sieraden een nieuwe vorm, en het blijft een tastbare herinnering aan diegene waarvan je het geërfd hebt die je altijd bij je kunt dragen. 

Onze meester goudsmid helpt je met het realiseren van een sieraad naar jouw smaak. Dit kan van alles zijn: een ring, een hanger, of iets heel anders. Aan de hand van deze informatie en de hoeveelheid sieraden die omgesmolten moeten worden geeft onze meester goudsmid advies en een prijsopgave. 


Sieraden omsmelten


Ben je ontzettend verwend, maar weet je niet meer hoe je alles moet dragen? Is je smaak in sieraden verandert? Ook dan kan het omsmelten van je (oude) sieraden tot iets nieuws een goed idee zijn. Onze meester goudsmid helpt je graag met ideeën en inspiratie opdoen, en geeft advies. 
 

Afspraak maken


Voor beide opdrachten kun je in onze online afsprakenkalender een afspraak maken, of bel ons of stuur een mail voor advies en informatie.