Batterijen vervangen horloges


Bij Valentine Juwelier hebben we al jaren ervaring met het vervangen van batterijen. We plaatsen uitsluitend kwikvrije batterijen van Seiko, die tevens milieuvriendelijk zijn, waarmee horloges jarenlang blijven lopen. Oude batterijen recyclen wij weer.

Batterij vervangen: €8,95 (1 knop), €12,50 (2 tot 4 knoppen)
Hierbij wordt alleen de batterij vervangen. Dit is goedkoper, maar je loopt kans dat de batterij sneller leeg is omdat er vocht en vuil in het horloge terechtkomt waardoor het stroomgebruik van het horloge oploopt.

Batterij vervangen en service: €23,50 (1 knop), €29, (2-4 knoppen)
Omdat horloges ook van binnen vies worden (stof, huidschilfers, etc.), zorgt dit ervoor dat een horloge minder effectief loopt en de batterij sneller leeg gaat. Om ervoor te zorgen dat zowel de batterij als het horloge langer meegaan, reinigen we de kast en verwijderen we vuil van het uurwerk. 
In het kort: batterij(en) vervangen, waterdichtheidstest, kastranden schoonmaken, pakking invetten, band reinigen (we geven geen garantie op waterdichtheid).

Lithium batterij plaatsen met service: €33,50
In plaats van een reguliere Seiko batterij plaatsen wij een Lithium Seiko batterij. Deze batterijen gaan 4 tot 7 keer langer mee, maar het horloge moet hier wel geschikt voor zijn.

Ook hier maken wij het horloge verder schoon, omdat horloges ook van binnen vies worden (stof, huidschilfers, etc.), zorgt dit ervoor dat een horloge minder effectief loopt en de batterij sneller leeg gaat. Om ervoor te zorgen dat zowel de batterij als het horloge langer meegaan, reinigen we de kast en verwijderen we vuil van het uurwerk. 
In het kort: batterij(en) vervangen, waterdichtheidstest, kastranden schoonmaken, pakking invetten, band reinigen (we geven geen garantie op waterdichtheid).

Lithium batterij plaatsen: €19,50
We plaatsen een Lithium batterij van Seiko, die 4 tot 7 keer langer meegaat dan een reguliere batterij. Hiervoor moet het horloge echter wel geschikt zijn.


Garmin specialist


Wij zijn specialisten als het gaat om Garmin smartwatches en horloges. Lukt het niet om het horloge juist af te stellen, heb je problemen met de app of is er iets anders waar je hulp bij nodig hebt? Wij helpen je graag in de winkel om het probleem op te lossen.


Onderhoud sieraden


Sieraden kunnen slijten, kapot gaan of een steentje kwijtraken. Bij Valentine Juwelier kunnen we dit allemaal voor je repareren of een goede oplossing ervoor vinden. Voor regulier onderhoud zoals een gebroken schakel, een kapot slotje of het (her)zetten van een steen geven we je graag in de winkel in Ter Aar advies. Heb je een speciaal sieraad of wil je een aanpassing laten doen, dan geven onze experts ter plekke of na onderzoek advies over hoe dit gedaan kan worden. 

Voor zo'n onderzoek brengen wij €39,95 in kosten. Deze kosten gelden over het algemeen voor het onderzoek naar iets ingewikkeldere klussen dan een schakel of sluiting repareren, en komen te vervallen wanneer je ons het werk ook laat uitvoeren voor de afgesproken prijs. 

Ook kunnen we je in ons systeem zetten zodat je elk jaar een herinnering krijgt om kosteloos jouw sieraad na te laten kijken en schoon te laten maken.