• 1 -

Welkom bij Valentine Juwelier sinds 1994      

Wij bieden u verschillende mooie horloge’s en sieradenmerken. op onze Webshop Variërend van trendy  tot de meer traditionele collecties. Voor uw gemak zijn de horloges en sieraden online te bestellen daarnaast verkopen wij de trouwringen van Allerspanninga  
   

Wij beschikken over een eigen reparatie-atelier en werken nauw samen met de leverancier. We kunnen al uw reparaties verzorgen. Denk hierbij aan goud en zilver reparatiewerk, horloge- klokreparaties en het ontwerpen en vervaardigen van handgemaakte sieraden.  

Om onze kennis met u te delen zijn wij gestart met het geven van diverse workshops in ons atelier Ter Aar. Nieuw is de Cursus  Edelsmeden voor beginners maar ook de vervolg cursus is te boeken . Wilt u graag leren hoe u een parelketting kunt knopen of een ring kunt maken. Wij leren het u graag. Verder informatie vind u op de website of neem gerust contact met ons op; telefoon 0172-748217.  

Lees meer

Oorgaatjes Plaatsen

Alleen het beste voor uw oren

 

Veel moeders vragen ons, vanaf welke leeftijd kinderen gaatjes kunnen laten zetten. Wij doen dit vanaf 2 weken oud zijn de kinderen onder 1 jaar dan adviseren wij om in goud in te plaatsen  U heeft dan minder risico op allergische reactie.

Het is inderdaad zo dat gaatjes zetten met ons Studex System 75 geen pijn doet. Weliswaar is de pijngrens bij verschillende mensen natuurlijk verschillend, bij System 75 is het zetten van de eerste oorbellen nauwelijks voelbaar.  Bovendien is de handeling van dit systeem vrijwel geruisloos, zodat de kinderen niet schrikken.

Oorgaatjes

Net zoals een bezoek aan een arts, is het vaak het onbekende, dat sommige ouders en kinderen angst baart. U kunt uw kinderen geruststellen, door woorden zoals “steken” of “schieten” of  “pistool” te vermijden. Ga in plaats daarvan: “gaatjes maken” of “zetten“. De Juwelier gebruikt een “apparaatje om gaatjes te maken” of  een “toestelletje“.

 

Mijn eerste oorgaatjes heb ik voor mijn communie gekregen. Die werden nog met een “pistool” geschoten. Ik heb nu bij de juwelier een tweede gaatje laten zetten aan de linker kant. Wat een verschil! Ze hebben het Studex-systeem, het was maar een klein prikje, en de oorbellen voor de eerste 6 weken zien er echt goed uit. Bedankt Valentine, ik ben heel tevreden

.   
 
Probeer het nu zelf op ear.jewelery of
download de Ear Piercing app voor uw iPhone, iPad of Android toestel.