Goudsmid Aller Spanninga begint in 1863 in de Friese plaats Joure met het maken van trouwringen. Anno nu bestaat dit merk nog steeds. Met nieuwe technieken en met ambachtelijk vakmanschap wordt een prachtige ring ontworpen. De vriendschaps- en relatieringen van Aller Spanninga zijn verkrijgbaar in zilver en kunnen gezet worden met diamant. De zilveren ringen worden geleverd in een luxe Aller Spanninga verpakking en certificaat van echtheid. Wij geven twee jaar garantie. Valentine is officiële dealer van Aller Spanninga.

Je vindt hier de relatieringen van Aller Spanninga - van zilver gemaakt, met de optie om verschillende afwerkingen en stenen erin te laten zetten. Deze ringen zijn over het algemeen minder kostbaar door het metaal, maar daardoor nog steeds heel speciaal en op maat gemaakt. Ideale ringen om cadeau te doen aan je partner als jullie relatie niet te serieus is, of te dragen als jullie geen wens hebben om te trouwen maar wel een symbolische verbintenis aan willen gaan.

Wil je weten wat de verschillen zijn tussen de ringen die Aller Spanninga maakt (zoals relatie, Solitaire, Memoire of trouwringen) of hoe je stiekem een verlovingsring in de goede maat kunt laten maken, lees dan ons blog!

Delen met vrienden