Wij plaatsen op veilige wijze oorgaatjes en piercings!

Wil je bij Valentine Juwelier jouw oorgaatjes laten plaatsen? Maak dan een afspraak in onze online afsprakenplanner. 

 

Je kunt in de planner kiezen voor gewoon oorgaatjes zetten (omstebeurt), of duo oorgaatjes (beide oren tegelijk). Wij zetten ook helix piercings (bovenin het oor), tweede en derde oorgaatjes, en neuspiercings (neusvleugel).

Bij Valentine zetten wij gaatjes met Studex System75. Met het Studex systeem kunnen wij op veilige, steriele wijze tot op de millimeter precies oorgaatjes zetten. De oorstekers zijn steriel verpakt en gaan pas open zodra jij je gaatjes door ons laat zetten.
We bieden een keus uit verschillende metalen zoals staal, geel goud en witgoud. Afhankelijk van de gevoeligheid van de huid en eventuele allergieën voor bepaalde metalen kunnen wij je adviseren wat de beste keus is.

De kosten voor het zetten van een gaatje( in een oor,neus of helix pearcing) is €23.50 duo oorgaatjes zetten kost €13,50 extra. 
Let op: bij kinderen jonger dan 6 jaar zetten wij over het algemeen géén duo oorgaatjes! Dit omdat ze nog niet goed begrijpen dat ze stil moeten zitten. Door steeds één gaatje te zetten weten wij zeker dat de piercing goed gezet zal worden, zodat het kind er altijd plezier van zal hebben. 
Wij plaatsen de oorgaatjes in onze winkel. Het is niet mogelijk om de producten mee naar huis te nemen om het zelf te doen.

In de winkel verkopen wij Studex Advanced, een spray die je 2x per dag op de nieuwe piercing spuit. Zonder spray is de geneestijd van een oorpiercing ongeveer 6 weken, met deze spray verkort je deze tijd naar 3 weken én wordt de kans op onstekingen aanzienlijk kleiner. Ook verkopen wij steriele oorstekers, Tiny Tips, die je kunt gebruiken nadat de piercing genezen is, of ter vervanging tijdens het geneesproces als er een oorsteker uit is (zo voorkom je dat het gaatje meteen dichtgroeit, en weet je zeker dat het stekertje helemaal schoon is). 

Hieronder vind je onze actuele voorraad. Zit er iets moois voor jou tussen?
Wil je meer weten over hoe wij oorgaatjes plaatsen, hoe je jouw nieuwe oorgaatjes, helixpiercing of neuspiercing moet verzorgen zodat het goed geneest, en vanaf welke leeftijd er geplaatst kan worden? Lees hier ons blog!

Delen met vrienden