Wij kopen uw oude gouden en zilveren sieraden op  

Lever hier uw oude gouden ,zilveren sieraden in of laat er een nieuw sieraad van maken. 

Verzamel de oude sieraden  dat u wilt inleveren. Probeer, indien mogelijk, alle onedele metalen te verwijderen. Als u het oudgoud wilt toesturen of zilver  pak het dan goed in  liefst zo klein mogelijk in. Een goede noppenenveloppe of de overbekende “chips” als vulling van uw pakket volstaan.
u kunt het natuurlijk ook langs brengen . 

* U kunt dit pakket sturen naar: Valentine Juwelier Essenlaan 18 2461DH Ter Aar 
Wij adviseren u om "Juwelier " niet in de adressering te vermelden, maar slechts Valentine.


Vergeet niet het verzendformulier in te vullen en in het pakket te voegen. Zorg er voor dat u bekend bent met de waarde van de inhoud van het pakket en zorg voor een dito verzekering. Onze voorkeur voor pakketverzending gaat uit naar PostNL, maar uiteraard zijn andere vervoerders ook mogelijk.

Zodra uw pakket bij ons wordt aangeboden of door u wordt afgeleverd, inventariseren wij of wij over de juiste gegevens van u beschikken. Is dit niet het geval, dan nemen wij per omgaande contact met u op.
Het oudgoud of zilver  wordt nu gereed gemaakt voor analyse. De analyse geschiedt bij Valentine juwelier altijd via methodieken die het oudgoud optisch niet beschadigen. Nadat onze Goudsmid  het oudgoud , of zilver heeft geanalyseerd, geeft hij het uit te keren bedrag aan u door.

Mocht u akkoord gaan met de bevindingen en het uit te keren bedrag, dan gaan wij over tot uitbetaling. Dit kan op uw bankrekening of contant worden voldaan. Zodra de uitbetaling heeft plaats gevonden, wordt het door u aangeleverde oudgoud of zilver omgesmolten.

Mocht u niet akkoord gaan met de bevindingen dan sturen wij het oudgoud of zilver retour. De kosten komen geheel voor uw rekening. Wij hanteren hiervoor de geldende tarieven van PostNL