Moments of happiness

 
Een sieraad past bij elk speciale moment in je leven. Valentine Juwelier heeft een ruim assortiment aan mooie sieraden, praktische smartwatches en functionele horloges. Neem gerust een kijkje in onze webshop of kom naar de winkel in Ter Aar!
 
memoire solitaire trouwring afspraak maken- Valentine Juwelier

Wil je een bijzonder gebaar maken naar jouw partner, of heb je grootse plannen? Wij vertellen je in ons blog meer over Solitaire, Memoire en trouwringen. Welke kies je voor welk moment? Maak hier een afspraak om onder het genot van een hapje en een drankje jullie trouwringen uit te zoeken en laten specialiseren!

Valentine Juwelier - Cursussen en Workshops

Wist je dat wij cursussen en workshops geven? Leer om helemaal zelf een ring te maken, of bewerk een sieraad naar eigen smaak tijdens onze workshops en cursussen. We mogen ze weer organiseren! Kijk hier welke leuke cursus of workshop je zou willen volgen.

Valentine Juwelier - blogs

Meer weten over gaatjes zetten? Het onderhouden van sieraden en horloges? Het verschil tussen Solitaire, Memoire-, en trouwringen? In onze blogs vertellen wij je graag meer!

Valentine Juwelier - Studex gaatjes zetten tijdens Corona

Wil je oorgaatjes laten zetten? Wij zetten oorgaatjes met het Studex System75 systeem, dat steriel en veilig is. Klik hier voor onze afsprakenplanner, en klik op de afbeelding om alvast een mooie oorsteker te kiezen!

Valentine Juwelier staat voor je klaar!

Valentine Juwelier heeft een winkel in Ter Aar en verkoopt ook sieraden en horloges in de webshop. Onze meester goudsmid is een ervaren edelsmid, gediplomeerd horloge- en klokkenmaker, diamantair en taxateur. We hebben in Ter Aar een atelier voor speciale sieraden en eigen werk, en organiseren hier ook workshops sieraden maken en een cursus zilver en goudsmeden. Tijdens deze workshops en cursussen leer je een eigen sieraad maken, zoals een ring, oorhangers of een armband. Valentine Juwelier Ter Aar verkoopt dames-, heren- en kindersieraden in de winkel en de webshop, van zowel ons eigen merk, Valentine Home Jewellery, als van merken zoals Jeh Jewels,Tommy Hilfiger en Ania Haie, en horloges van onder andere Seiko,Ice Watch, Garmin en Tommy Hilfiger,Boss. Wij verkopen klokken in onze winkel, en zijn gediplomeerd in het repareren van antieke klokken en uurwerken. Valentine Juwelier is een bedrijf dat een Registration of Responsibility Mark draagt, wat betekent dat wij edelmetalen mogen keuren. We taxeren goud en diamant. Heb je nog vragen, ben je op zoek naar iets speciaals, of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Valentine Juwelier hecht waarde aan eerlijke producten. Daarom kopen wij zoveel mogelijk oud of fairtrade goud in om ons ambacht op eerlijke wijze te kunnen beoefenen. Als diamantair kopen en verkopen we alleen conflictvrije diamanten, zodat je zeker weet dat je een eerlijk product bij ons aanschaft. Daarnaast werken we eraan om onze verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.