Wij kopen jouw oude gouden en zilveren sieraden op

 

Je kunt de sieraden bij onze winkel in Ter Aar komen langs brengen of het per post opsturen. 

Verzamel de oude sieraden die je wilt inleveren. Probeer, indien mogelijk, alle onedele metalen te verwijderen. Pak de sieraden het liefst zo klein mogelijk in, in een noppenenveloppe of in een doosje met "chips" of verpakkingspinda's. 

Dit pakket kun je versturen naar:

Valentine
Essenlaan 18
2461DH Ter Aar


Let op dat je alleen Valentine vermeldt. Dit maakt het risico op diefstal tijdens het versturen significant minder.

Voeg bij het pakket een verzendformulier toe met jouw contactgegevens en welke items je verstuurd met het pakket. Zo kunnen wij bij aankomst contact met je opnemen en ons ervan verzekeren dat er onderweg geen onderdelen kwijt zijn geraakt. Zorg er ook voor dat je pakket verzekerd verstuurd wordt. 

Zodra wij het pakket goed ontvangen hebben inventariseren wij of we de juiste gegevens en goederen ontvangen hebben. Zo niet, dan hoor je dat meteen van ons. 
Daarna gaan we het oud goud of zilver analyseren. Dit doen wij altijd met methodes die het goud optisch niet beschadigen. Zodra het oud goud of zilver geanalyseerd is geeft onze meester goudsmid het uit te keren bedrag aan je door. 

Als je akkoord gaat met de bevindingen en het uit te keren bedrag, gaan wij over tot uitbetaling. Dit kan op je bankrekening gestort worden of contant worden voldaan. Zodra je het geld ontvangen hebt smelten wij het oude goud of zilver om. 
Als je het er niet mee eens bent, sturen wij de sieraden weer retour. De verzendkosten hiervan zijn voor jouw rekening, en wij hanteren hiervoor de geldende tarieven van PostNL.